Crònica del Sènior Fem A davant del CH Puchi

SENIOR FEMENI DHP: HSJD 26 – 22 BFIT ANTS MUCHOTICKET PUCHI

Primer partit d’aquesta temporada i primers 2 punts que es queden a casa!!

Primera part molt igualada al marcador, tot i que ens ha faltat fluïdesa de joc i s’han notat bastant els nervis del primer partit de competició, ja m’ho ha dit la “Capi” que sempre costa obrir la llauna. Arribem al descans amb un marcador 12-14, faltaven encara trenta minuts per decidir qui havia de guanyar.

La segona part ha estat millor, les nostres noies han sortit  més concentrades i això s’ha notat en el joc i al marcador, arribant a fer parcials de 6-0. Això ens ha donat confiança davant d’un rival que no ens ho ha posat gens fàcil. Mica en mica hem anat agafant les regnes del partit i hem pogut finalitzar amb una bona victòria.

Hem guanyat la primera batalla, que ens dona força i il•lusió per continuar treballant de valent, perquè queda molt per lluitar.

Propera jornada dissabte dia 21 de setembre ens veiem a les 17:30h al Pavelló Jacme March de Gavà, allà us esperem a tots i totes!!!

#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis