DHPF | EON HORNEO ALICANTE 23 – HSJD A 24

Cinquena jornada que ens porta a jugar terres alacantines, contra EON Horneo Alacant, equip recentment ascendit. Una bona actitud per part de les nostres ha fet que estiguéssim còmodes a la pista, agafant un lleuger avantatge des de l’inici, arribant al minut 15 6-7, la qual anat en augment fins al final del 1r temps amb un marcador de 12-15.A la represa les nostres rivals han retallat diferències i al minut 15 el marcador estava 18-19, en el tram final han aconseguit posar-se per davant, (minut 55 22-21), les nostres ha reaccionat amb un parcial d’1-3 i han aconseguit capgirar el partit amb un meritori 23-24.Hem de continuar en aquesta línia i seguint suma’n!!!