DHPF | HANDBOL ONDA 28 – HSJD A 24

Quarta jornada que ens porta a jugar a Onda, equip recentment ascendit.
Partit on les nostres rivals han estat superiors en defensa i ens han evitat el joc ràpid, no deixant tirar a les nostres extrems i provocant que no tinguessin ocasions clares de llançament. Molts xuts errats i pèrdues de pilota han impedit que en cap moment ens trobéssim còmodes a la pista, mitja part 14-12. A la segona part hem millorat de cara a gol i hem aconseguit igualar el partit a 22, però en els minuts finals no hem acabat de rematar la feina i errades de les nostres han permès a l’equip local augmentar la diferència final a 28-24. Setmana que ve partit a Alacant.
Tenim molta feina i ganes de continuar millorant!