DHPF | HSJD 22 – BM. CASTELLÓN 21

Partit corresponent a la desena jornada que ens enfronta a domicili al Balonmano Castellón.

Partit a priori assequible i per aquest mateix motiu, perillós. No ens hem trobat còmodes a la pista des de bon començament, primer xut a porteria gairebé al minut set de partit.

Poc a poc hem entrat a pista amb algo més d’encert al minut 15 5 a 3 a favor, hem augmentat l’encert de cara a porteria juntament amb una millor defensa ens ha permès agafar distancia al marcador fins arribar a la mitja part 13-8.

A l’inici de la segona les nostres rivals han retallat diferències arribant al minut 10 a assolir l’empat a 13 gols.

Al minut 51 han capgirat el marcador i s’han posat 15-18.

Les nostres no s’han donat per vençudes i han lluitat fins al final per aconseguir que els dos punts es quedessin a casa, resultat final 21-20.

Queda molta feina, a treball no ens guanyarà ningú…

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis