DHPF | HSJD 25 – 21 LEVANTE UDBM MARNI

Sisena jornada en la qual ens enfrontem al Levante UDBM Marni, partit disputat a casa.

Un partit a priori assequible però per aquest mateix motiu perillós.

Uns minuts inicials amb errades per les dues bandes ha fet que el marcador estigues molt igualat, al minut 15 empats a 7 gols.

A partir d’aquest moment les nostres han augmentat la intensitat defensiva, i un major encert de cara a porteria han marcat la diferència tenint un parcial de 6-2 arribat al descans amb un marcador de 13-9.

A la represa les nostres rivals han sortit disposades a retallar diferències, però les nostres amb el suport del públic local i la grada jove han aconseguit mantenir la diferència, minut 45 19-15. L’últim quart a estat més igualat, hem sabut mantenir la calma i conservar la diferència amb un marcador final de 25-21.

Cal remarcar que 11 de les nostres jugadores van anotar, destaca’n la importància del joc col·lectiu.

Segona jornada consecutiva amb victòria, aquest és el camí, a continuar treballant.