DHPF | HSJD 35 – BM. LA ROCA 35

Partit disputat a casa contra Mubak Bm. La Roca, corresponent a la quinzena jornada.
L’Handbol Sant Joan Despí ha col·laborat amb La Marató de TV3 dedicada a la salut cardiovascular a través dels partits solidaris, i la xifra de la recaptació ha estat de 230 €. Després d’una foto conjunta d’ambdós equips amb el cartell de la causa, ha començat el matx.
Als primers minuts les nostres estaven ben posicionades a pista i amb defenses efectives acompanyades d’una bona efectivitat en atac. Hi havia diferències petites al marcador arribant al minut 15 empatades a 8 gols, uns minuts finals amb més encert nostre ens permet arribar a la mitja part amb una diferència de dos gols, 18-16.
A la represa, les nostres han sortit amb moltes ganes i hem aconseguit diferències de 6 gols en alguns moments del partit. Al Minut 45 el marcador era de 28-23, a pesar de la diferència les nostres rivals han augmentat la intensitat en atac i acompanyat d’alguna pèrdua de pilota nostra ha fet possible la seva remuntada empatant el partit a 35-35 final.
Setmana vinent desplaçament a Benidorm on esperem tornar amb els dos punts i recuperar sensacions.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis