DHPF | HSJD A 25 – FH SANT VICENÇ 28

Partit corresponent a la vuitena jornada que ens enfronta a la Fundació Handbol Sant Vicenç.

Partit en què les nostres jugadores volien continuar sumant punts per seguir amb una dinàmica positiva.

Uns primers minuts de molta igualtat fa que arribem al minut 15 amb un marcador de 6-7 a favor de les visitants, uns minuts finals de la 1a part on les nostres rivals han augmentat la intensitat tant defensiva com ofensiva, acompanyat per una sèrie d’errors de les nostres fa que arribem a la mitja part amb resultat 11-17.

A la represa les nostres ho han donat tot i han aconseguit empatar el partit a 23 en el minut 50, uns minuts finals on no hem acabat de rematar la feina ha decantat el Derbi del Baix Llobregat a favor del Sant Vicenç, amb un marcador final de 25-28.

Setmana vinent toca treballar encara més dur per obtenir una victòria a casa del Mataró.