FINAL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ 2020-21

[fusion_builder_container hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» menu_anchor=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»center center» background_repeat=»no-repeat» fade=»no» background_parallax=»none» parallax_speed=»0.3″ video_mp4=»» video_webm=»» video_ogv=»» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_loop=»yes» video_mute=»yes» overlay_color=»» video_preview_image=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» padding_top=»» padding_bottom=»» padding_left=»» padding_right=»»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» border_position=»all» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding_top=»» padding_right=»» padding_bottom=»» padding_left=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» center_content=»no» last=»no» min_height=»» hover_type=»none» link=»»][fusion_text]

PARTIT ANADA | HANDBOL SANT JOAN DESPÍ 34 – 26 KH7. BM. GRANOLLERS

Després de guanyar als seus respectius rivals en les eliminatòries prèvies, tots dos equips van arribar a la final del campionat de la màxima categoria.
Es va iniciar la primera part amb un sistema de joc absolutament diferent entre els dos equips; un Bm. Granollers basat purament en accions individuals i un Sant Joan Despí que va buscar un joc més col·lectiu inspirat en el conjunt.
Així i tot, la diferència en aquesta primera part va ser mínima i es va mantenir l’avantatge d’un gol per a les locals. Va ser en el minut 26 de la primera part, quan es va aconseguir ampliar l’avantatge respecte al Bm. Granollers, situant-se en un 15-12 producte de diversos contraatacs. Finalment, arribem a la mitja part amb un avantatge mínim de 15-13.
Els primers 20 minutos de la segona part van ser un calc de la primera part. Es van mantenir els avantatges de les locals sobre les visitants d’un o dos gols. En el minut 53, les nostres noies van estrènyer un punt més en defensa i, producte de diferents contraatacs magníficament llançats i contragoles, van començar a enlairar-se en el marcador, situant-lo en un 28-24 mancant 5 minuts.
Va ser en aquest moment, quan el Bm. Granollers producte d’aquest desequilibri, va tenir els moments més desencertats del partit, la qual cosa van aprofitar les locals per a, movent la pilota, accentuar la ferida i arribar al final del partit amb una renda de 8 gols per al partit de tornada.

PARTIT TORNADA | KH7. BM. GRANOLLERS 28 – 24 HANDBOL SANT JOAN DESPÍ

Va iniciar el definitiu partit de tornada que determinaria el campió de Catalunya.
En un magnífic Palau Olímpic de Granollers, amb dues aficions bolcades a animar als seus equips, comienzó el partit i el seu desenvolupament va seguir els mateixos esquemes que el partit d’anada. Un joc col·lectiu, basat en la continuïtat de les visitants i un Bm. Granollers la virtut del qual van ser les accions individuals.
Així, ens vam anar amb la igualtat en el marcador fins al minut 15, quan un robatori i una pèrdua, van provocar dos contraatacs que situen a l’H. Sant Joan Despí, dos gols a dalt en el marcador (6-8). No obstant això, les del Vallés, no van cedir i, d’aquí al final de la primera part, va arribar l’empat a 15.
Després de la volta de vestuaris la igualtat es va mantenir els primers 5 minuts. És a partir d’aquí, quan diferents pèrdues en atac, van provocar l’engarrotament en atac i els dubtes en defensa de les nostres noies.
Al minut 10, el resultat era de 22-18, sol·licitant el nostre entrenador temps mort per a intentar corregir la defensa i els dubtes en l’atac.
Les pèrdues en atac i els dubtes en defensa van anar provocant una mini crisi en l’equip. Un parcial de 6-0 va posar el resultat 25-19 a favor de l’equip local. Mancant 5 minuts per al final, el resultat era 27-20 i Bm. Granollers estava a un sol gol d’empatar l’eliminatòria.
Mancant tres minuts, l’equip va aconseguir dos gols seguits que van reduir la diferència a cinc gols. L’equip va controlar els últims minuts, sabedores que la diferència en el marcador els valia per a ser campiones.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis