PNM | H. SANT ESTEVE SESROVIRES 32 – HSJD A 36

Tercera jornada de Primera Nacional i viatgem a casa de l’Handbol Sant Esteve Sesrovires.
Es preveia un partit molt disputat entre els dos equips que mes gols han fet en les primeres jornades, però las defenses van fe el seu treball i arribem al descans amb un 17-14 a favor de l’equip local que ha estat mes encertat de cara a porteria.
Després de passa per els vestidors, els nostres nois surten amb moltes ganes de dona la volta al patit i al minut 5 ja aconseguien l’ empat a 18.
Amb un gran confiança en el nostre joc i bona actitud arribem a la fi del partit amb una treballada victòria 32-36.
Pròxim partit dissabte 8 d’ octubre a casa nostre contra el H. Joventut Mataró.