PNM | HSJD A 29 – KH-7 Bm. Granollers 23

Ens visita un dels equips potents de la lliga amb molta joventut.

Un inici de la primera part molt igualada ens dóna idea de la gran rivalitat de hi ha entre els dos equips per continuar a la part alta de la classificació arribant al descans amb una petita avantatge dels visitants per 15-18.

La segona part els del Vallés Oriental, agafen avantatges de fins a 5 gols, però el nostre equip reacciona i aconsegueix reduir-la a 1 gol mancant 10 minuts i amb possessió per a l’empat, però unes desafortunades accions no permeten que aconseguim la remuntada i l’equip visitant ho aprofita per finalitzar el partit amb victòria.

Agrair a la nostra afició el gran suport rebut.

Primera derrota després de vuit jornades que ens fa sentit molt orgullosos d’aquest equip.

Pròxim partit a casa contra l’actual líder, la Roca.