PNM | HSJD A 29 – MUBAK BM. LA ROCA 28

Ens enfrontem a l’equip que fins ara era el líder de la competició amb ganes de torna a la senda de la victòria.

Comencem amb manca d’encert de cara a porteria que fa que el rival agafi avantatge en el marcador i arribi al descans guanyant de 3 gols (12-15).

A la represa continuem en la mateixa tònica sense trobar amb claredat la porteria de l’equip vallesà que aconsegueix anar-se’n fins a 6 gols al minut 40. A partir d’aquí reaccionem amb una defensa numantina i un atac molt efectiu que ens permet igual el patit a 24 al minut 50.

Uns últims 10 minuts dels quals fan afició ens permeten consolidar la remuntada i guanyar 29 a 28, gràcies també en gran part a la nostra grada que va donar suport de valent amb un gran ambient d’handbol.

Agrair a la grada jove i a tota l’afició que va omplir el Salvador Gimeno el suport rebut.

Pròxim partit visitem el barri de la Verneda de Barcelona per jugar contra el H. Sant Martí Adrianenc.