PNM | HSJD A 32 – 28 H. BORDILS

Ens visita l’equip de Bordils que compta a les seves files amb el màxim golejador de la competició.

Primera part molt ajustada on suplim la falta d’encert a la porteria rival, amb molt bones defenses el que ens permet arribar al descans amb un avantatge de tres gols (14-11).

Iniciem el segon període una mica més encertats de cara a porteria rival i amb un gran treball defensiu que malgrat l’empenta en els darrers minuts de l’equip gironí ens permet aconseguir una treballada victòria per (32-28) el que ens consolida als llocs d’honor a la classificació.

Pròxim partit, visitem la complicada pista del CH La Salle Montcada .

Força Sant Joan !!!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis