SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | CH.POBLENOU – HSJD

CH. Poblenou 28 – Sènior Masculí A 34

Ens enfrontem al CH. Poblenou per disputa la Jornada 26.

No surtin gaire ve i el rival aprofita per posar avantatja en el marcador de fins a 5 gols, però tocat el minut 20 ens activen i aconseguim remuntar fins arriba al descans amb 1 gol per sobre 15-16.

En la segona part fem un inici de partit gaire perfecte amb bones defenses i gran actuació de la porteria que permet fer contraatacs i deixa al rival sense marca gols durant 10 minuts. Fins al final continuem seriosos en el joc per poder anar-nos-en amb una merescuda victòria.

Després de les vacances de setmana Santa jugarem a casa contra el H. Sant Cugat. Dissabte 23 d’abril a les 18:15 h.