SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | H.SANT CUGAT – HSJD

H. Sant Cugat 29 – 22 HSJD

Una gran primera part per part dels dos equips amb molt bones defenses ens porta al descans amb un empat a 12.

La segona part a estat molt diferent amb un rival més endollat en el partit que no ha permès desenvolupar el nostre joc ens porta al final de la trobada amb un marcador desfavorable de 29 a 22.

Cal continuar lluitant per a tornar a collir les victòries que tantes alegries ens van donar en l’inici de la temporada.

Pròxim partit a casa contra l’Handbol Juventut Mataró, el 18 de desembre a les 20:15 hores.

Força Sant Joan!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis