SÈNIOR PRIMERA NACIONAL | HSJD – H. SANT ESTEVE SESROVIRES

Sènior Masculí A 38 – 35 H. Sant Esteve Sesrovires

Gran victòria del nostre Sènior A, forjada sobretot en els espectaculars primers 20 minuts del partit amb bones defenses que provoquen robatoris de pilota i contraatacs amb gran eficàcia golejadora el que ens lleva al descans amb avantatge de 21 a 16.

La segona part sortim alguna cosa més relaxada, però sabem mantenir la distància favorable de la primera part amb treball i ofici, llegant al final de la trobada amb una merescuda victòria.

La setmana vinent tenim dos partits fora de casa. Dijous 3 de març a les 21.00 contra H. Terrassa (partit ajornat de la jornada 17) i el dissabte 5 de març contra H. Bordils a les 18.00h.