Sara Melero, fixatge per una porteria de Plata.

Sara ve a reforçar la porteria del sènior femení «A» en aquesta campanya que es presenta com un repte per a l’equip i per al Club, en el seu camí de creixement.
Sara ha donat les seves opinions en aquesta entrevista:

 

Hola , com estàs?

Hola! Molt bé, desitjant començar la temporada!

Compta’ns una mica de tú…

Em dic Sara Melero Aguilera, tinc 26 anys, visc a Castelldefels i, com tots els porters i porteres, estic una mica tocada del bolet.

A part de l’handbol, que m’apassiona i visc molt intensament, m’agrada practicar altres esports i compartir-ho amb la família i amics, que també estan capficats al món de l’handbol.

En les estones fora de pista, sóc conservadora i restauradora de béns mobles. L’art és la meva altra gran afició. Pinto, dibuixo, restauro coses que trobo pel carrer…aprofito tot el que trobi!

Com vas començar a jugar a handbol i a quina edat?

Vaig començar als 8 anys a l’extraescolar de multi esport de l’escola, on ja tenia clar que, per davant dels altres esports que feia, l’handbol era el que més m’agradava, tant de jugadora com de portera. Llavors ja jugava amb dos amigues i jugadores amb les que coincideixo aquest any a l’equip, Anais Romero i Edurne Galindo.

A categories inferiors, infantils,cadets, Juvenils, quins han estat els teus millors records, tant esportius, com personals?

Els millors records són el que trobes en la gent que coneixes i els moments que comparteixes. Tinc especial estima a anar a fases de campionats d’Espanya sent encara cadet i juvenil, i encara que en alguns no podia jugar per edat, gaudia estant allà i tenint la oportunitat de compartir-ho amb el meu equip. També tinc especial estima a aquests darrers anys al Club Handbol Gavà, on he sentit el caliu de la afició i gent que viu l’handbol.

A quins clubs has estat?

Vaig començar en categoria infantil al Esportiu Castelldefels, i sent sènior, al Club Handbol Gavà.

Quina és la teva posició habitual?

Portera, em trobareu sempre sota els tres pals!  J

Jugar a Divisió de Plata és el teu major repte. O has jugat a categoria superior?

Si, és el meu major repte i estic molt emocionada d’haver tingut aquesta oportunitat.

Que t’ha portat al nostre club?

Aquest equip porta des de fa dos temporades una gran trajectòria i quan se’m va oferir jugar en aquesta categoria no vaig poder rebutjar-ho. Per a una jugadora és una gran motivació personal. Em sento molt afortunada de poder contribuir a assolir aquest repte.

En el poc temps que portes amb nosaltres, com t’estàs sentint?

Des del primer entrenament em sento molt acollida per les companyes i cos tècnic, tot l’equip ha fet que sigui fàcil adaptar-se.

Que esperes d’aquesta experiència?

Espero poder compartir grans moments, és una categoria on les jugadores podem gaudir molt de l’handbol, i encara que no serà fàcil, segur que aconseguirem els objectius que tenim per a aquesta temporada!

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies