360PLAYER | NOVA EINA DE GESTIÓ ESPORTIVA i DE COMUNICACIÓ

El nostre club fa un pas important a millorar el sistema de comunicació amb tots els membres de la nostra entitat així com en el desenvolupament dels nostres jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores dels diferents equips del club, sent el primer club d’handbol a Catalunya i dels pocs d’Espanya que adquireix aquesta plataforma.


La plataforma 360Player, gran destacada en el seu mercat i amb clubs confiant en ella com el València CF, Rafa Nadal Academy o Athletic Club de Bilbao, oferirà al club una simplificació de la comunicació en tots els àmbits del club, una millor i major gestió a tots els nivells en la planificació del club, un lloc perquè els entrenadors i entrenadores del club comparteixin els exercicis i la metodologia a més de permetre que cada jugador i jugadora aconsegueixi el seu màxim potencial amb una comunicació total entre ells i elles amb el club.

Com a club continuem fent passos diferenciadors en el nostre model de veure l’esport.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

Fase Sector Juvenil Femení

Ahir va finalitzar la Fase Sector Juvenil Femenina que hem organitzat aquest cap de setmana on s’ha vist molt bon nivell d’handbol. El nostre equip