Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

MENÚ

Col·labora amb el teu club

Som un club d’handbol amb prestigi a Catalunya i a tota Espanya, amb 500 jugadors i jugadores (49% jugadores) i 33 equips

Tenim un equip de més d’un centenar d’entrenadors i entrenadores, col·laboradors, delegats i delegades, directius… i el recolzament de l’Ajuntament i patrocinadors. Un entorn directe de més de 1500 persones.

I, sobretot, il·lusió pel present i il·lusió pel futur.

Ser soci o sòcia del nostre club és molt més que una simple afiliació; és formar part d’una comunitat que comparteix interessos, passions i objectius comuns. En unir-te a un club, et converteixes en part integral d’un grup compromès per aquesta.

Ser soci o sòcia implica gaudir de privilegis exclusius, com a accés a esdeveniments especials, descomptes i l’oportunitat de participar activament en decisions clau. A més, fomenta la connexió social i la construcció de relacions significatives. L’experiència de ser soci o sòcia no es limita només als beneficis tangibles, sinó que també enriqueix la teva vida en proporcionar un espai per a compartir experiències, aprendre dels altres i contribuir al creixement com a club.

En essència, ser soci o sòcia d’un club va més enllà d’una simple filiació; és abraçar una identitat compartida i contribuir a l’esperit col·lectiu que defineix al nostre club. És ser part d’una cosa més gran, on la pertinença es converteix en una font d’enriquiment personal i col·lectiu.

Anima’t a ser soci o sòcia del club perquè puguem continuar creixent com a club realitzant més i millors activitats i creixent cada temporada.

50 € anuals/adults – 25 € anuals/menors

TOTS ELS NOSTRES AVANTATGES

Les següents entitas col·laboren a fer descomptes i promocions als nostres assossiats.

CHSJD

BARCELONA HANDBALL EVENTS

DENTAL MÈDIC

OPTICA BOGAS

SOLDESPÍ

40PER20

DENT-AL

BIG BEN

AUTOESCOLA REQUENA

PUNTODIP

EL CAPRICHO

BAR MARTIÑAN

CENTRE ASISTENCIAL SANT JOAN

SERENDIPIA

RESTAURANT L’OUCOMBALLA

DR.PIZZA

CENTRE MÈDIC I PODOLÒGIC L’EIXAMPLE

Descomptes en:

Per familiars i nois i noies del Club fins els 18 anys en infantojuvenil:

Fes-te soci / sòcia

Per tirar endavant un club com el nostre, necessitem la col·laboració de totes. Una de aquestes formes de col·laborar és fer-te soci i sòcia.

Significa poder assistir a les assemblees, tenir informació de primera mà del club, dels seus objectius, el seu pressupost, la seva gestió,… Igualment podreu, amb els vostres vots, escollir les persones dirigents del club o fins i tot ser-ho.

En definitiva, ajudareu i formareu part activa del nostre club.

La pertinença al club és totalment voluntària i no afecta per res a la participació dels jugadors/es en les activitats del club.

A través del següent botó us  podeu afegir al club i gaudir de tots els seus beneficis i descomptes.

Un cop verificades les dades rebreu un email per instal·lar el vostre carnet digital al vostre dispositiu mòbil.

50 € anuals/adults – 25 € anuals/menors