Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

MENÚ

ELS NOSTRES VALORs

#UnSentimentUnaPassió

L’Handbol Sant Joan Despí vol ser una entitat esportiva que vagi més enllà dels seus objectius pròpiament esportius. Volem ser un club que arribi a ser una entitat amb uns valors propis que ens identifiquin i vagin més enllà de la realitat esportiva.

ELS NOSTRES

5

PILARS

Esforç

En el nostre equip, l'esforç es veu reflectit en cada entrenament i en cada partit. Els nostres jugadors i jugadores s'esforcen al màxim per a millorar les seves habilitats, treballant intensament en cada sessió i demostrant que l'esforç constant porta resultats. Creiem que amb dedicació i perseverança, podem aconseguir les nostres metes i superar qualsevol desafiament que es presenti.

Compromís

El compromís és el pilar del nostre club. Els nostres  jugadors i jugadores no sols es comprometen amb l'equip, sinó també amb el seu creixement personal i el dels seus companys. Estem compromesos amb el respecte cap als nostres adversaris, amb la disciplina en el joc i amb representar els valors de l'handbol en cada trobada. Aquest compromís es veu reflectit en el lliurament total en cada jugada i en el suport constant entre tots els membres del nostre equip.

Generositat

En un esport d'equip, sense el treball en equip no s'aconsegueix gaudir. Per això l'objectiu no és brillar individualment sinó col·lectivament. Fer millor al meu company i la meva companya amb el meu treball es reflecteix en un millor desenvolupament esportiu i ambient de treball.

Entusiasme

L'entusiasme és contagiós en el nostre club. Cada entrenament i partit està ple d'energia positiva i passió per l'handbol. Els nostres jugadors i jugadores juguen amb alegria i entusiasme, contagiant als aficionats i creant un ambient vibrant en cada trobada. Creiem que l'entusiasme és clau per a superar els moments difícils i celebrar junts els triomfs, creant una veritable família en el nostre club.

Confiança

La confiança en si mateixos i en els seus companys és el que impulsa als nostres jugadors a donar el millor de si en cada partit. Saben que poden comptar els uns amb els altres en la pista, confiant en les seves habilitats i en el treball en equip. Fora de la pista, fomentem un ambient de confiança on cada jugador se sent valorat i secundat. Aquesta confiança ens permet enfrontar qualsevol desafiament amb determinació i optimisme, sabent que junts som més forts.