PNM | H. BANYOLES 22 – HSJD A 23

Ens desplacem al pavelló de la Farga en Banyoles per disputar la 17a jornada del campionat.
Una primera part on als errors han primat més que els encerts amb molta igualtat fins al final del descans amb el marcador 11-12 reflecteix el poc encert en atac.
La segona part, el nivell defensiu de l’equip visitant ha augmentat amb possibilitat d’agafar rendes de + 3. Però els errors en llançament dels locals i l’encert dels nostres ens porta a un final d’infart on una última jugada en l’últim segon amb aturada de l’Eudald decanta el partit i fa que els dos punts marxin cap a Sant Joan Despí.
Ens emportem la victòria en el sempre difícil camp dels Gironins.
Pròxim partit a casa contra el CH. Sant Esteve Sesrovires.