PNM | H. BORDILS 28 – HSJD 28

Disputem la 26 jornada de lliga que visitem terres gironines per enfrontar-nos al H. Bordils.
Tornem a començar malament el partit, amb diferències de fins a 6 gols, i fa que demanem temps mort per reconduir la situació; i va donar els seus fruits arribant al descans perdent de 3 però amb millors sensacions.
La segona part no vam poder empatar i posar-nos per davant fins al minut 53, els últims 4 minuts han sigut de molta igualtat on qualsevol equip podia emportar-se el partit. Arribem al final amb un empat a 28 que no satisfà a cap dels dos equips.
Aquest equip té moltes virtuts, però sens dubte la millor és que mai abaixa els braços.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,