PNM | HSJD A 22 – H. ESPLUGUES 28

Ens visita l’equip veí de l’Esplugues en l’últim partit que juguem a casa de la lliga.
Una primera part molt igualada amb moltes errades de llançament ens porta al descans amb una diferència d’un gol 12-13.
Amb l’inici de la segona part sortim molt tous en defensa i l’equip rival ens fa un parcial de 6-1 que no podem reduir en la resta del partit, arribant al final amb el 22-28.
L’últim partit de lliga visitem la pista del H. Sant Cugat, equip que ja està classificat per jugar les fases d’ascens a Divisió de Plata.
Força Sant Joan!!!!

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.

Partido de la Jornada Nº 29 de Primera Nacional Masculina entre CHSJD SM Vs. C. H. Esplugues.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,