PNM | HSJD A 27 – CH. LA SALLE MONTCADA 26

Juguem a casa la 27a jornada de lliga contra l’equip Montcadenc que estava igualat a punts amb el Sant Joan.
Una primera part amb moltes errades de llançament que és compensada amb bones recuperacions de pilota i feia que al descans estigués el marcador igualat a 12.
La segona part va ser molt irregular, amb molta igualtat, però arribant als últims 3 minuts perdent de dos gols, aquests 3 minuts van ser de molta intensitat defensiva i bons atacs que ens han permès capgirar el marcador i acabar guanyant per 27-26.
La pròxima setmana visitem la pista de l’Oar Gràcia a Sabadell.
Força Sant Joan.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,