SENIOR MASCULÍ PNM: OAR GRÀCIA SABADELL 24 – 23 HSJD

Ens desplacem a la pista d’OAR Gràcia Sabadell per lluites per continuar la bona ratxa de partits puntuant.

Ens va costar entrar en el partit per la falta d’encert de cara a porteria, cosa que va aprofitar el nostre rival per marcar petites diferències en el marcador. A la mitja part amb una diferència de tres gols 12-9.

Amb l’inici de la segona part l’OAR va aconseguir obrir més el marcador ja que la seva porteria va seguir rendint a un nivell molt alt.

Gràcies a el gran treball defensiu ia la millora dels percentatges en llançaments, li vam donar la volta a el marcador. Però en l’últim minut de partit, i amb un gol per sobre, l’OAR va aconseguir dues bones accions que li donen la victòria per 24-23.

Proper partit dia 20 de Març a les 18:15 hores al Salvador Gimeno contra l’Handbol Palautordera – Salicru.

Forma Sant Joan!

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,