DHPF | H GAVÀ 22 – HSJD A 23

Partit corresponent a la 7ª jornada, que ens porta a Gavà, partit on les nostres volien seguir suma’n i continuar amb una dinàmica positiva.
Uns minuts inicials de moltes errades ofensives han provocat que no ens trobéssim còmodes a la pista amb diferències molt petites al marcador (Min. 15 6-6). Un major encert de les nostres rivals en els minuts finals de la primera part ha fet que marxessin al descans amb el marcador a favor seu 12-10.
A la represa les nostres han començat amb dubtes igual que a la 1a part, però han sabut sobreposar-se i a pesar d’estar quatre gols per sota han confiat en el seu joc i han sabut capgirar el marcador aconseguint mantenir la porteria a zero als últims 5 minuts on l’equip de Gavà no ha pogut fer gol. Victòria per la mínima 22-23.
Dos punts molt importants que ens permeten encadenar tres victòries consecutives.