Sènior Masculí A. Dejà vú…

El partit es va desenvolupar com tants altres que l’equip de Ramón Cabañas juga fora del seu feudo. Bon partit, molt seriós, molt segurs en defensa, gran fluïdesa en atac, per davant en el marcador amb avantatges còmodes de 4 i 5 gols. I en un moment donat, tot això desapareix i arriben els desajustos defensius, la precipitació en atac, arriben els fantasmes, i s’acaba perdent un partit que de totes totes havia de ser una victòria.
Els canvis defensius del H.Bordils van fer mal a l’atac visitant, però es van saber tirar endavant des de que al minut 15 de la primera part de la banqueta local sol·licités el primer temps mort per aturar el gran joc que desplegava fins a aquest moment l’HSJD.
Al minut 12 de la segona part, el resultat era favorable als nostres interessos per 17 a 22, i a partir d’aquí, l’equip comença una dinàmica negativa que el porta a encaixar 11 gols en 18 minuts, i aconseguir només 4 dianes fins al final del partit.