Continua el bon joc del Sènior Masculí A, tot i la derrota.

Jugar contra els joves del Granollers no és fàcil, estem parlant de molts dels futurs jugadors del primer equip de la Lliga Asobal del BM. Granollers, i d’altres, que el seu futur està en equips professionals.Sens dubte, l’equip que disposa de més qualitat individual de totes les plantilles de la categoria, i que a més el seu joc col·lectiu és de gran nivell.

Amb tot això s’enfrontaven aquesta jornada els jugadors de Ramon Cabañas, coneixedors de la dificultat que comportava el partit en la seva essència, i comptant que l’equip visitant ens respecta prou per saber que si no s’empraven a fons, els nostres nois eren capaços de qualsevol cosa.
En aquest escenari es va desenvolupar el partit, igualtats constants durant tot el partit, amb avantatges dels dos equips que no superaven els dos gols, fins que al minut 14 de la segona part, un gol del jugador vallesà, Esteve Bosch, donava una avantatge de quatre gols, 20 a 24 a l’equip visitant, el que va provocar un temps mort de la banqueta local.
El temps mort no va sorgir efecte, la desqualificació de Rémi Philoreau (acció involutaria), i l’exclusió de Borja Tort, ens va portar a un desavantatge insalvable de sis gols, 22 a 28. Però amb dos gols del nostre extrem dret, Ferran Pérez, es retallen dos gols, i l’entrenador del BM. Granollers, que no es confia, sol·licita temps mort a falta de cinc minuts per finalitzar el partit, i amb un 24 a 28 al marcador.
En aquests cinc minuts es continua intentant remuntar el partit, i s’arriba amb un 28 a 31 final, que deixa molt bon regust.