DHPF | HSJD 20 – H. MATARÓ 21

Jornada vint-i-dosena que ens enfronta a casa a l’Hapo Joventut Mataró. Partit que ja sabíem que seria molt igualat, ja que els dos equips són dels més forts defensivament.
Dit i fet, uns minuts de molta igualtat i alguna pèrdua de pilota nostra fa que no puguem agafar una còmoda distància al marcador al minut 15: 6-4. Moltes errades ofensives, un total de catorze, fa que el resultat a la mitja part fos d’empat a 12-12.
A la represa més o menys la mateixa tònica minut 45, empat a 16, les nostres rivals a partir d’aquest moment s’han trobat més còmodes sobre la pista i han combinat un parell de contraatacs que han trencat la nostra defensa, final molt ajustat que al final no ha caigut de la nostra banda.

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.