DHPF | HSJD 22 – H. GAVÀ 21

Partit corresponent a la jornada vintena, que ens enfronta a l’Handbol Gavà, partit jugat a casa.
Uns minuts inicials amb algunes errades ofensives i pèrdues de pilota en les transicions fa que el nostre rival agafi avantatge en els primers minuts 0-3 al minut 5. De mica en mica ens recol·loquem i recuperem la cara al partit i comencem a desplegar el nostre joc. Minut 15, 5-6, a partir d’aquí el partit queda molt igualat, arribem a la mitja part amb el resultat d’empat a 11.
A la segona hem continuat amb bones accions defensives, però sense aconseguir fluïdesa amb l’atac on les nostres rivals han sigut molt dures en defensa. Hem provocat 10 penals a favor.
Uns minuts finals d’infart, però molt ben gestionats pel nostre equip ha fet que ens enduem la victòria per la mínima 22-21.

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,