DHPF | HSJD 22 – H. GAVÀ 21

Partit corresponent a la jornada vintena, que ens enfronta a l’Handbol Gavà, partit jugat a casa.
Uns minuts inicials amb algunes errades ofensives i pèrdues de pilota en les transicions fa que el nostre rival agafi avantatge en els primers minuts 0-3 al minut 5. De mica en mica ens recol·loquem i recuperem la cara al partit i comencem a desplegar el nostre joc. Minut 15, 5-6, a partir d’aquí el partit queda molt igualat, arribem a la mitja part amb el resultat d’empat a 11.
A la segona hem continuat amb bones accions defensives, però sense aconseguir fluïdesa amb l’atac on les nostres rivals han sigut molt dures en defensa. Hem provocat 10 penals a favor.
Uns minuts finals d’infart, però molt ben gestionats pel nostre equip ha fet que ens enduem la victòria per la mínima 22-21.

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis