DHPF | HSJD 29 – LLEIDA HANDBOL CLUB 21

Partit corresponent a la dotzena jornada, contra Oliba Green Beer Lleida, partit disputat al Salvador Gimeno.
Uns primers minuts d’alternances al marcador no reflectia el nostre joc, donant la possibilitat a les nostres rivals que agafessin avantatge al minut 15 de 5-7, les nostres han augmentat el ritme del joc i això ha permès capgirar el marcador arribant a la mitja part amb el resultat de 13-9.
A la segona part hem aconseguit jugar amb fluïdesa i desenvolupar un joc ràpid en atac i amb bones defenses, això ha permès robar pilotes i correr al contraatac, minut 45 22-13.
Uns 5 últims minuts de relaxació ha fet possible un parcial d’1-4 a favor de les nostres rivals, arribant al final amb el resultat de 29-21.
Destacar la reaparició de la Maria Rosado i el debut a la categoria de l’Ingrid Fortuño.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis