DHPF | HSJD 31 – EÓN BM ALICANTE 23

Partit corresponent a la divuitena jornada que ens enfronta a l’Eón Horneo Alicante. Uns minuts inicials molt igualats no reflectia la nostra superioritat al marcador, arribem al minut 10, 9-10, a partir d’aquí una molt bona reacció de les nostres capgira el resultat amb un parcial de 5-1 en tan sols 5 minuts, al minut 20: 14-11, avantatge que hem sabut mantenir fins a la mitja part, 19-15.
A la represa, uns minuts inicials de moltes imprecisions per part dels dos conjunts va provocar arribar al minut 10 amb un marcador molt curt de 20-16, una vegada més les nostres van donar un cop d’autoritat i amb bones defenses i més encert de cara a porteria ha permès finalitzar el partit amb un marcador de 31-23 final.
Tercera victòria consecutiva, aquest és el camí que volem seguir…

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.