DHPF | LEVANTE U.D. 26 – HSJD 25

Partit corresponent a la dinovena jornada, ens desplacem per jugar contra Levante UBDM Marni.
Uns minuts inicials amb petites alternances al marcador feia que a poc a poc anéssim entrant al partit, i agafant una petita diferència, minut 15: 6-9. Hem pogut mantenir aquest avantatge fins a la mitja part, minut 30: 14-17.
A la represa hem continuat amb la mateixa tònica Arribem a augmentar la diferència, minut: 40 16-21, però poder per un excés de confiança i unes quantes errades ofensives, ha fet que el nostre rival entrés a dominar la segona part aconseguint mantenir la seva porteria amb només 4 gols encontre en els últims 20 minuts, juntament amb un major encert ofensiu han aconseguit un resultat final de: 26-25, que trenca amb la bona ratxa de victòries que portaven les nostres…
Hem de continuar lluitant fins al final i acabar de creure en les nostres possibilitats