Comunicat: Dia Internacional de la Dona

L’Handbol Sant Joan Despí està totalment compromès amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Com a entitat esportiva, estem implicats en la construcció d’un club sense discriminacions ni desigualtats i volem aportar el nostre gra de sorra diàriament.

Denunciem les injustícies del patriarcat i lluitem per la consecució d’una societat compromesa amb la igualtat de gènere i d’oportunitats. El dret de les dones a no ser discriminades i gaudir de les mateixes oportunitats és un dret fonamental. Les desigualtats, les discriminacions, els estereotips, els abusos i l’assetjament són manifestacions de violències que també es produeixen a l’entorn esportiu.

L’esport ha de ser un espai de lleure i competitivitat on tothom pugui participar de forma lliure sense ser discriminat pel seu gènere. Cada cop són més les dones que practiquen un esport federat, però encara queda molt camí per recórrer dins de la manca de visibilitat als mitjans, la discriminació pel simple fet de ser dones i la poca presència femenina en els àmbits directius.

Des del club treballem constantment pel foment de l’handbol femení en totes les categories. Per a nosaltres és molt important la visibilització de l’esport femení i les oportunitats reals per jugar-ho. És per això, que hem aconseguit ser l’entitat amb més llicències femenines i hem fet història amb la creació d’un tercer equip sènior femení pel que fa a Catalunya i Espanya.

La lluita pels drets i les desigualtats és permanent. El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, però els actes s’han d’efectuar cada dia en tots els àmbits de la societat. Cada dia és 8 de març.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

PNM | H. SANT CUGAT 36 – HSJD 27

Visitem la pista del Sant Cugat amb ambient de festa per la classificació a fases d’ascens a Plata.Últim partit de la temporada sense cap transcendència