PNM | HSJD A 23 – CH. ST. ESTEVE DE PALAUTORDERA 26

Partit de la vint-i-dosena jornada de lliga que ens enfronta a un equip que està fent una gran segona volta.
Després d’uns bons 10 minuts per part del Sant Joan, comencen a tenir moltes pèrdues de pilota que aprofita l’equip visitant per anar-se’n al vestidor a la mitja part amb un avantatge de dos gols (10-12).
La segona part continuem amb pèrdues de pilota i errades en llançament que tot i la bona actuació en la porteria ens fan arribar a la fi del partit amb una derrota per 23-26.
Queden vuit jornades apassionants per tancar la lliga i les hem d’enfrontar amb il·lusió i treball.
Pròxim partit a casa del líder Kh-7 Granollers.

En aquest enllaç podeu accedir a la galeria de fotografies del partit.