DHPF | H. SANT VICENÇ 28 – HSJD 25

Partit corresponen a la jornada vint-i-un, que ens porta a jugar contra Fundació Handbol Sant Vicenç.
Uns minuts inicials de molts dubtes i pèrdues de pilota fa que les nostres rivals agafin un còmode avantatge al marcador. Al minut deu guanyaven 6-3, però a poc a poc ens trobem més còmodes a la pista i anem retallant distàncies i inclús ens posem per davant al minut 20, 7-9, de nou uns moments d’impressions o de precipitacions fa que arribem a la mitja part per sota al marcador, 13-11. A la segona part un mal inici de les nostres, sumat al joc ràpid del Sant Vicenç fa que ens agafin distància al marcador minut 45, 23-18, com sempre les nostres han continuat lluitant fins al final, però no ha sigut suficient, marcador final 28-25.
La setmana que ve toca descansar i agafar forces per afrontar el tram final de la temporada.