Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones

En el marc del Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència vers les Dones, que es commemora avui divendres 25 de novembre, l’Handbol Sant Joan Despí se suma a la campanya i mostra el seu posicionament en la lluita per l’erradicació de les violències masclistes.

Les jugadores del Sènior A femení llegiran abans del seu partit el manifest institucional proporcionat pel Departament d’Igualtat i Polítiques LGTBI de l’Ajuntament.

Des del club, llencem una campanya de sensibilització amb el títol #NoALaViolènciaMasclista, que recull frases plenes d’estereotips i prejudicis en vers la figura de la dona esportista. Malauradament, moltes d’elles han escoltat algun cop: «Hauries de ser més femenina», «No et pugis tant el pantaló. Vas massa curta» o «Aquest esport no és per dones», entre d’altres.

La violència contra les dones i les nenes és una de les violacions dels drets humans més greus i tolerades del món. La violència masclista té moltes formes i està present a tots els àmbits de la vida, també a l’esport.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

SORTEIG GRAN PANERA

Amb motiu de la 20ª edició de la nostra Trobada de Minihandbol – NeoPeques CUP, que se celebrarà el 28 d’Abril, hem organitzat una gran

[instagram-feed num=6 cols=3 showfollow=true]