DHPF | JH MATARÓ 27 – HSJD A 25

Partit corresponent a la novena jornada que ens enfronta a l’Hapo Joventut Mataró.

Una primera part on els dos equips han treballat bé tant en defensa com en atac, amb petites diferències en el marcador, gol amunt gol avall, minut 15 6-7, així fins a arribar a la mitja part amb un resultat de 12-13.

La segona part comença igual que la 1a amb molta igualtat en el joc arribant al minut 40 16-16, uns minuts finals on les nostres rivals han tingut major encert ofensiu ha decantat el partit a favor seu amb un marcador final de 27-25.

Setmana vinent rebem a casa al Balonmano Castellón.

Hem de continuar treballant per aconseguir la victòria…

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis