El Sènior Masculí B, contínua invicte!!!!!!!!!

Partit de la 9a Jornada de la Lliga regular al Pavelló de l’Illa de Barcelona contra el HC MANYANET.

A priori el partit semblava que podria ser tranquil però està vist que en aquesta categoria no hi rival petit. Malgrat la diferència en la classificació els nostres van sortir com sempre, concentrats i donant-ho tot.

Molt aviat es va veure que aquest rival, el MANAYANET no era un equip comparsa. Cal reconèixer que es un equip jove, amb il·lustres veterans, ben treballat i que sap jugar la pilota, amb paciència i, quan cal, amb velocitat, cercant els espais i, el que es mes important, creant-los.

Tot i així, els nostres varen centrar-se i mantenir la igualtat en el marcador durant els primers 15 minuts fins que trobaren el pols del partit i, poc a poc però sense desmai, eixamplaren la diferència en el marcador fins un màxim de 5 gols al minut 5 de la segona part…..I alguna cosa va canviar. Petites errades ben aprofitades pel rival en ràpids contraatacs, alguns llançaments en posició difícil que acaben en gol desprès d’algun rebot …. parcial de 4-0, temps morts que atura la ratxa del rival però que l’acosta de 2 i li dona ales per creure en la remuntada.

I així, poc a poc, el partit s’iguala. Tensió i neguit a la graderia, però els nostres nois saben que cal fer. Serrar les dents i lluitar encara més, afinar la punteria encara més, treballar en equip……I en això son especialistes.

Tot i que el Manyanet es posa davant en el marcador de 1, 23-22 en el minut 50 els nostres no donen el partit per perdut. Ens juguem molt i el compromís de tots i cadascun dels integrants de l’equip és immens. Consigna: “hem d’anar pel partit” …. i 5 minuts desprès ja hem recuperat la davantera, 24-25 en el minut 55.

El partit encara no està tancat. EL Manyanet lluita fins el final, darrera igualtat a 25 i entrem en els darrers 3 minuts….. I aquí és on ens sorprèn el que ja no hauria de sorprendre’ns, la veterania d’un equip amb un promig d’edat de poc més de 21 anys.

Parcial de 3-0 per deixar clar que el partit “és nostre” i, tot i el darrer gol testimonial del Manyanet acabar guanyant per 23-26.

Dos punts més. Únic equip imbatut de la categoria. Grans, molt grans!

Perquè guanyar no és fàcil però si a sobre ho fas jugant bé, donant espectacle, donant-ho tot llavors és immens.

Un nou pas, tan sols això. Ara venen partits complicats i cal lluitar pels dos punts cada setmana.

Pas a pas, partit a partit. Farem història! ….I de camí, gaudirem de l’espectacle de veure jugar aquest equip.

El cap de setmana del 13 de desembre juguem al Pavelló Salvador Gimeno amb la UE SARRIÀ. Partit força complicat que de ben segur ens farà gaudir de nou d’aquest esport als qui tinguem l’enorme sort de veure’ls jugar.