El Sènior masculí B perd la imbatibilitat davant del H. St Andreu de la Barca 23-26

S’ha perdut la imbatibilitat i…… continuem líders de Segona

Desprès del partit d’avui contra el HC Sant Andreu de la Barca corresponent a la 18a Jornada de la Lliga regular jugat al nostre pavelló Salvador Gimeno els nostres han perdut la imbatibilitat aquesta Temporada.

Tot i la importància de perdre contra un grandíssim equip, en totes les facetes, pel joc individual i sobretot ….. per l’envergadura dels seus jugadors, el nostre sènior B continua sent el líder del seu grup i encara depenem de nosaltres. Els tres punts que ens separen del rival d’avui haurien de ser suficients per aconseguir la fita de la Temporada, acabar líders de la Temporada regular i assolir l’anhelat ascens de forma directa.

No podem llençar les campanes al vol quan encara manquen 8 jornades per a la finalització de la Temporada regular però, jugant com avui ho han fet els dos equips, difícilment se’ls pot escapar l’ascens, malgrat que tan sols un d’ells ho farà de forma directa.

El partit ha començat com estava previst, molt físic, amb dues concepcions de joc diferents però amb el mateix objectiu. Els nostres jugant ràpid, defensant intensament, movent la pilota ràpida per obrir uns defensa sense fissures…… I el Sant Andreu imposant la seva força i qualitat individual. Amb aquests paràmetres s’ha mantingut l’avantatge dels nostres fins el minut 20, quan el Sant Andreu ha posat tota la seva artilleria en pista, un equip on el més baixet passava dels 180cm i l’edat mitja superava àmpliament els 27 anys.

Però els nostres no s’han arronsat tot i saber-se inferiors físicament. Han lluitat amb les seves armes, lluitant cada pilota, barallant-se per trobar espais, per fer gols i impedir que el rival els fes. Tot i així, el resultat al final dels primers 30 minuts reflectia un 11-13 decebedor pels mèrits d’ambdós equips.

Els primers minuts de la segona part, el Sant Andreu ha aconseguit mantenir l’avantatge fins que els nostres, en un gran gest de dignitat i esforç aconsegueixen igualar el partit, primer a 18 i desprès a 20.

Mancaven uns 7 minuts i tot era possible. Els nostres han demostrat al llarg de tota la Temporada que son un equip temible els darrers minuts però avui, l’esforç ha estat superb i la benzina s’ha esgotat. Un darrer parcial de 1-5 ha fet que els nostres caiguessin, per primer cop aquesta Temporada, per un 23-27 que ens deixa encara al capdavant de la classificació amb tres punts d’avantatge.

S’ha perdut la imbatibilitat, algun dia podia passar, però davant un grandíssim equip i oferint a tots un espectacular partit basat en l’esforç, la qualitat i el saber fer que ens estan demostrant els nostres tota la Temporada.

Ara cal finalitzar l’excel·lent treball que els nostre estan fent aquesta Temporada i lluitar, partit a partit, jornada a jornada, per aconseguir els punts en joc.

Està a les nostres mans, som encara el rival a batre. Endavant nois!!!!! Som-hi!!!!!