Empat del Sènior masculí A davant del H. Sant Cugat a 20 gols

El passat diumenge 14 de Gener el nostre primer equip masculí tornava a la competició desprès de l’aturada per festes nadalenques. El rival H. Sant Cugat, 7è a la classificació de 1a Nacional amb 4 punts més que el nostre equip no ho posaria fàcil al equip del Pedro Jiménez i Maikel Núñez.

Una primera part molt igualada on les defenses i els porters van ser els gran protagonistes, i on els errors tant d’un cantó com del altre, feia que cap dels dos equips marxes en el marcador amb claredat, arribant a la mitja part amb un 9 a 9 al marcador.

La segona part semblava que els santjoanencs començaven amb una mica més de ritme aconseguint un parcial de 4 a 1 en els primers 10 minuts. Tot i aquesta petita reacció del equip local, no va aconseguir marxar en el marcador en cap moment amb claredat, i la falta d’eficacia de cara a porteria va mermar als homes de Pedro, arribant al final amb un empat a 20 gols, que feia justicia, ja que cap dels dos equips va estar en la seva millor versió.

Cal destacar els 8 gols de Ruben Cabello, que desprès de molts partits lessionat va tornar a mostrar la seva millor versió, i Gabi González amb 7 gols. També destacar els porters del partit que van ser els millors jugadors, per part local Marc Vila amb un 39% d’aturades i Pol Sabaté amb un 40%.

La setmana vinent ens visita el UE Sarrià, en la primera jornada de la segona volta. L’equip segur que donarà una bona imatge i tornarà a competir al màxim, perquè aquesta segona volta sumarem molts més punts!