Final de Primera Nacional Masculina

Dissabte passat, els nostres jugadors del Nacional van acabar la lliga amb un últim partit contra l’Handbol Sant Cugat, després de 30 jornades. L’equip ha quedat en setena posició amb empats de punts amb el sisè del grup D de la lliga de Primera Nacional.

Una temporada que ha estat plena d’equips molt competitius que lluitaven per aconseguir les places de l’ascens. Fins i tot, els nostres van tenir possibilitats per disputar-lo, però els resultats ajustats han impossibilitat assolir-ho. S’han lluitat tots els partits de cada jornada i després de la bona posició a la lliga, han demostrat un cop més l’equip que són.

Estem molt orgullosos i orgulloses de l’esforç i la dedicació que han demostrat durant tota la temporada. Tant els jugadors, entrenadors i entrenadores i staff tècnic han treballat de forma constant i han mostrat un gran compromís amb l’handbol i el club.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

Fase Sector Juvenil Femení

Ahir va finalitzar la Fase Sector Juvenil Femenina que hem organitzat aquest cap de setmana on s’ha vist molt bon nivell d’handbol. El nostre equip

Inscripcions Handbol Platja

Voleu unir-vos a un club d’handbol platja de primera categoria? L’Aston Biar Handbol Sant Joan Despí us dona la benvinguda i us ofereix l’oportunitat de