PNM | H. SANT CUGAT 36 – HSJD 27

Visitem la pista del Sant Cugat amb ambient de festa per la classificació a fases d’ascens a Plata.
Últim partit de la temporada sense cap transcendència en la classificació. Juguem una primera part amb igualtat al marcador, però amb l’equip local una mica més ficat al partit ens porta al descans amb una diferència de tres gols 17-14.
La segona part no sortim bé i l’aprofita el rival per agafar distància i marxar en el marcador.
Partit que han pogut gaudir uns quants jugadors del nostre equip filial amb minuts en pista
Gran temporada la realitzada per l’equip que en deixa en sisena posició empatats amb el Montcada.
Fins a la temporada vinent amb més i millor handbol.