L’Handbol Sant Joan Despí és el club amb més llicències femenines

L’Handbol Sant Joan Despí ha estat guardonat amb un dels premis de la 29a Festa de l’Handbol Català per contribuir de manera notable a incrementar el nombre de llicències femenines en l’handbol català.

Des del club, treballem de forma constant pel foment de l’handbol femení en totes les categories, és per això que hem aconseguit ser l’entitat amb més llicències femenines. Considerem que és molt important la visibilització de l’esport femení i les oportunitats de jugar-lo que oferim dins de l’Handbol Sant Joan Despí.

A més, tenim molt present la representació de l’handbol femení. Les xifres d’aquest any així ho representen en 51% a la part masculina i un 49% a la femenina.

Hem fet història amb la creació d’un tercer equip sènior femení pel que fa a Catalunya i Espanya. És un orgull treballar amb l’esport femení i donar-li la visibilitat que es mereix.

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

Fase Sector Juvenil Femení

Ahir va finalitzar la Fase Sector Juvenil Femenina que hem organitzat aquest cap de setmana on s’ha vist molt bon nivell d’handbol. El nostre equip

PNM | HSJD A 22 – H. ESPLUGUES 28

Ens visita l’equip veí de l’Esplugues en l’últim partit que juguem a casa de la lliga.Una primera part molt igualada amb moltes errades de llançament