DHPF | BM BENIDORM 21 – HSJD 22

Jornada 16 que ens enfronta al BM Servigroup Benidorm.
Partit on les nostres han sortit ensopides i fredes com l’ambient al pavelló.
Uns minuts inicials amb moltes errades ofensives i molts llançaments errats, però compensats amb bones accions defensives. Al minut 15 el marcador estava 6-4, la mateixa tònica fins al final de la primera part, molts llançaments errats, un total de 16 en tota la part, deixa el resultat al descans de 13-9.
A la segona part les nostres continuen gelades, sense poder desplegar el seu lloc a la mitja part 19-15, però amb un caràcter competitiu com el nostre, mai abaixem els braços, i la baixada física de les nostres rivals hem donat la volta al marcador als minuts finals, obtenim la victòria per un ajustat 21-22.
La setmana vinent hem de continuar amb aquesta actitud i guanyant a les nostres rivals.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,