PNM | BM. LA ROCA 30 – HSJD 29

Visitem la pista del segon classificat amb molt bones sensacions per fer un bon partit.
Una bonica primera part per part dels dos equips amb molta igualtat ens porta a l’equador del partit amb un empat a 12.
La segona part sortim més encertats en totes les línies i dominem al marcador amb diferències de fins a tres gols quan faltaven 10 minuts per al final. Al final 30-29 en un partit on tots els nostres jugadors i cos tècnic ho van donar tot.
Orgullosos d’aquest equip que continua lluitant fins al final.
Pròxim partit a casa contra el Sant Martí Adrianenc.
Força Sant Joan!!!

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis