PNM | HSJD 25 – H. ST. MARTÍ ADRIANENC 22

Avui hem gaudit d’una gran jornada d’Handbol a Sant Joan Despí, al matí amb la celebració d’Handbol al Carrer on Els nostres Sèniors han donat suport als més petits de la casa, amb jocs i partits a la plaça de l’Ermita. Al migdia s’ha jugat el partit de la 25 jornada de lliga contra el S. Martí Adrianenc.
Hem fet uns primers 10 minuts poc encertats que han aprofitat els de la Verneda per anar-se’n en el marcador fins a 4 gols (1-5), però els nois han reaccionat molt bé i li han donat la volta al marcador per arribar al descans guanyat per 12-11.
La segona part hem consolidat el nostre bon joc que ens ha donat la victòria per 25-22.
Pròxim partit, visitem terres gironines per enfrontar-nos a l’Handbol Bordils.