DHPF | HSJD 20 – H. MISLATA 26

Jornada vint-i-quatrena que ens enfronta a casa al H. Mislata, líder de la categoria.
Una primera part on les nostres no s’han trobat còmodes davant d’un equip molt ràpid i que no perdona de cara a porteria. Uns minuts inicials on només hem arribat a marcar en una ocasió en 10 minuts, parcial d’1 a 6. Molts errors sobretot de cara a porteria on hem fallat fins en quinze ocasions a la mitja part, 6-15.
El que està clar és que les nostres jugadores mai es donen per vençudes i han sortit a la pista amb una millor actitud i amb més confiança. Al minut 45 14-20, hem millorat en defensa i de cara a gol. Però no ha sigut suficient davant un conjunt molt superior. Resultat final 20-26.
Força Sant Joan!

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,