DHPF | HSJD 20 – H. MISLATA 26

Jornada vint-i-quatrena que ens enfronta a casa al H. Mislata, líder de la categoria.
Una primera part on les nostres no s’han trobat còmodes davant d’un equip molt ràpid i que no perdona de cara a porteria. Uns minuts inicials on només hem arribat a marcar en una ocasió en 10 minuts, parcial d’1 a 6. Molts errors sobretot de cara a porteria on hem fallat fins en quinze ocasions a la mitja part, 6-15.
El que està clar és que les nostres jugadores mai es donen per vençudes i han sortit a la pista amb una millor actitud i amb més confiança. Al minut 45 14-20, hem millorat en defensa i de cara a gol. Però no ha sigut suficient davant un conjunt molt superior. Resultat final 20-26.