PNM | HSJD A 26 – HANDBOL SANT CUGAT 24

Primer partit de l’any 2023 i últim de la prima fase del campionat amb una victòria de prestigi davant el segon classificat.
L’Handbol Sant Joan Despí ha col·laborat amb La Marató de TV3 dedicada a la salut cardiovascular a través dels partits solidaris, i la xifra de la recaptació ha estat de 230 €. Després d’una foto conjunta d’ambdós equips amb el cartell de la causa, ha començat el matx.
Comencem malament el partit amb un rival molt efectiu en atac i amb bones defenses que no permeten que trobem el nostre joc i arribem al descans perdent de 6 gols (9-15).
La segona part no abaixem els braços i animats per una gran afició anem remuntant el partit gràcies a una gran porteria, una defensa molt efectiva i un gran atac. Finalment, arribem al final guanyant de 2 gols: 26-24. Coses per millorar, però aquest equip ho deixa tot al camp. Enhorabona.
Pròxim partit també juguem a casa contra el H. Sarrià.
Força Sant Joan!!

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,