PNM | HSJD A 26 – HANDBOL SANT CUGAT 24

Primer partit de l’any 2023 i últim de la prima fase del campionat amb una victòria de prestigi davant el segon classificat.
L’Handbol Sant Joan Despí ha col·laborat amb La Marató de TV3 dedicada a la salut cardiovascular a través dels partits solidaris, i la xifra de la recaptació ha estat de 230 €. Després d’una foto conjunta d’ambdós equips amb el cartell de la causa, ha començat el matx.
Comencem malament el partit amb un rival molt efectiu en atac i amb bones defenses que no permeten que trobem el nostre joc i arribem al descans perdent de 6 gols (9-15).
La segona part no abaixem els braços i animats per una gran afició anem remuntant el partit gràcies a una gran porteria, una defensa molt efectiva i un gran atac. Finalment, arribem al final guanyant de 2 gols: 26-24. Coses per millorar, però aquest equip ho deixa tot al camp. Enhorabona.
Pròxim partit també juguem a casa contra el H. Sarrià.