DHPF | HSJD 35 – BM. LA ROCA 35

Partit disputat a casa contra Mubak Bm. La Roca, corresponent a la quinzena jornada.
L’Handbol Sant Joan Despí ha col·laborat amb La Marató de TV3 dedicada a la salut cardiovascular a través dels partits solidaris, i la xifra de la recaptació ha estat de 230 €. Després d’una foto conjunta d’ambdós equips amb el cartell de la causa, ha començat el matx.
Als primers minuts les nostres estaven ben posicionades a pista i amb defenses efectives acompanyades d’una bona efectivitat en atac. Hi havia diferències petites al marcador arribant al minut 15 empatades a 8 gols, uns minuts finals amb més encert nostre ens permet arribar a la mitja part amb una diferència de dos gols, 18-16.
A la represa, les nostres han sortit amb moltes ganes i hem aconseguit diferències de 6 gols en alguns moments del partit. Al Minut 45 el marcador era de 28-23, a pesar de la diferència les nostres rivals han augmentat la intensitat en atac i acompanyat d’alguna pèrdua de pilota nostra ha fet possible la seva remuntada empatant el partit a 35-35 final.
Setmana vinent desplaçament a Benidorm on esperem tornar amb els dos punts i recuperar sensacions.

FITXATGE ENTRENADOR 24-25

La temporada 24-25 comptarem amb Oliver *Dannesboe, entrenador danès de 25 anys amb experiència com a entrenador al seu país. La incorporació d’Oliver suposarà un

ENTRENAMENTS PORTES OBERTES

Des de avui 3 de Juny fins el 18 o 19 de Juny farem entrenaments de portes obertes on tots els jugadors i totes les

TORNEIG INTERCOLES BIGBEN 2024

Aquest diumenge 26 se celebra el Torneig Intercoles BigBen amb la participació de diverses escales hem estat promocionant l’handbol com l’Ateneu Instructiu, CEIP Sant Francesc,