Quarta posició a Lliga Catalana Sènior Femenina

La setmana passada, el Sènior Femení B va acabar la competició de Lliga Catalana després de 24 jornades jugades. L’equip ha quedat en quarta posició, un resultat magnífic tenint en compte que van ascendir l’any passat de Primera Catalana.

L’equip va fer una primera fase amb molt bons resultats i això les ha permès estar a la fase pel títol. Durant les últimes jornades, s’han enfrontat a equips molt competitius que jugaran les fases d’ascens a Plata. Tot i que les altres rivals tenien més experiència en aquesta lliga, les de Fran Tejado han demostrat lluitar fins al final per aconseguir una bona classificació.

Estem molt orgulloses i orgullosos de l’esforç, compromís i ambició que han demostrat durant tota la temporada. Volem agrair a les jugadores, l’entrenador i l’staff tècnic per la seva dedicació i per demostrar que després del sacrifici, hi ha resultats. 

Notícies relacionades

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies

PNM | H. SANT CUGAT 36 – HSJD 27

Visitem la pista del Sant Cugat amb ambient de festa per la classificació a fases d’ascens a Plata.Últim partit de la temporada sense cap transcendència